måndag 29 juni 2009

Tant Kofta

...om ni inte läst det på Tant koftas blogg...
Idag kom det in en kvinna i butiken KarMa som ville titta och känna lite på garnerna. Hon gick runt och vi pratade inte så mycket först men sedan ville hon veta om vi hade något som kunde passa till hennes axelvärmare, gärna något med silke. Då visar jag ett härligt garn (det som jag gör den ena Tant koftas kofta i - Nobless från Zitron) och passar på att fråga om hon är med och stickar på Tant koftas kofta? Ett leende sprider sig i hennes ansikte när hon säger "det är jag som är Tant kofta" Att jag inte visste! Kände inte igen henne från bloggen! och hade ingen aning! Kände mig lite dum men det visar sig att många har fått ett gott skratt - varsågoda.
Ha en bra sommardag till.

4 kommentarer:

 1. Det behöver du inte känna dig dum, du gjorde min dag. Om du vill kan du läsa i Fale Artuts blogg hur jag gjorde bort mig i julas och det var mycket värre. Nobless är SMÖR och jag kämpar hårt med ärmarna på koftorna nu så jag får börja på axelvärmaren.
  Ha det bra.
  Hälsar Koftan

  SvaraRadera
 2. Jag ler och blir lite avundsjuk, tänk att ha fått träffa Tant kofta!

  SvaraRadera
 3. Var bara glad, man behöver vrkligen såna gyllene ögonblick! Ofta går man i sina egna tankar och ser knappt att det är grannen i hyllan brevid! En FANTASTISK historia är det!
  Och jag är också avundsjuk, fast bara LITE......
  Men garnerna låter fantastiska så man vet ju aldrig vem som dyker upp i din affär! Vi är många koft-stickare, visst är det härligt!

  Jag gör för övrigt bort mig hela tiden, särskilt galet brukar det bli i telefon har jag märkt....Om man ska beställa spinnrockar eller så! Men det är sånt man minns med ett STORT leende!

  SvaraRadera
 4. Synes bare det var gøy. Du reklamerte jo for henne og det må jo bare være oppmuntrende.
  ;-)

  SvaraRadera