torsdag 16 juli 2009

Mera semesterstick/virkning

Den här sjalen är det gamla mönstret som passar till alla garner. Jag har gjort den i Marks och Kattens nya strumpgarn Fame. Ett härligt melerande garn i harmoniska färger.
Det här är resten av Kashmiren och mera alpakka. Det blir en liten virkad sjal med fransar på kortsidorna. Man kan ju inte låta kashmiren förfaras. Sedan matchar den handledsvärmarna också.

När man har semester då hinner man en del och det är bra med mindre projekt som passar båtsemester. Vi har fått följa med ett par kompisar ut i deras segelbåt - en härlig Parant från 70-talet. Vi tog tåget till Varberg och seglade /stompade över till Anholt, där vi stannade tre dagar. Sedan vidare till Säby - en pittoresk hamnstad med en trumpetare som spelar en truddelutt varje kväll kl. 21.00 då alla flaggor skall ner. Vi  har cyklat och mått superbra hela veckan för en härlig seglats hem till Björkö på onsdagen. Torsdag var födelsedagskalas för dotter och dotterdotter. (Praktiskt när de fyller samma dag) Och idag börjar jag jobba igen. Den nya lokalen för KarMa får vi idag. http://karmabloggen.blogspot.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar